صادرات خرمای مضافتی بم
صادرات خرمای مضافتی بم را به صورت تخصصی انجام دهید. ابتدا لازم است اطلاعاتی در خصوص استاندارد خرمای مضافتی داشته باشید. ابتدا بهتر است با بهترین نوع خرمای شهرستان بم بیشتر آشنا شوید.
استاندارد خرمای مضافتی
محصولات باغی برخلاف سایر کالاها همچون فرآورده های خرما، بیسکوئیت، شیرینی جات، تن ماهی و … استاندارد الزامی ندارد. چرا که همانند سیب و گلابی و … محصول باغی است. یعنی از نخیلات جمع آوری شده و فقط کافیست مقداری تمیز شده و مصرف گردد.
البته فرآیند بسته بندی و صادرات خرمای مضافتی الزامات و قوانین خاص خود را دارد. بر همین اساس می توان گفت استاندارد لازم برای انواع خرما مضافتی ایران به شرح زیر می باشد:
- هر گونه مواد خارجی از جمله شیشه، فلزات، سنگریزه و … مطلقا وجود نداشته باشد.
- آفت زنده در محصول نشان می دهد خرما در جای مناسب نگهداری نشده است. به همین دلیل این مورد نیز قابل قبول نیست.
- علاوه بر موارد بالا، هر گونه بوی غیر طبیعی، وجود کپک و یا ترشیدگی نشان دهنده ی خراب بودن محصول می باشد که غیر استاندارد است.
صادرات خرمای مضافتی بم
یکی از مهمترین مراکز تولید خرما در ایران، منطقه ی بم در استان کرمان می باشد. منطقه ای که یک برند شناخته شده در میان خرما فروشان و فعالین این صنعت می باشد. هر ساله با توجه به خوب و بد بودن شرایط آب و هوایی، بیش از 70 هزار تن خرمای این منطقه برداشت می شود.
خرمای صادراتی بم از صرفه ی اقتصادی مناسبی برخوردار بوده و یک محصول استراتژی و ارزآور برای کشور به شمار می آید.
از مهمترین انواع خرمای شهرستان بم می توان به خرما و رطب مضافتی اشاره کرد. رقمی که در صدر خرماهای صادراتی از ایران به بیش از 50 کشور دور و نزدیک ایران قرار دارد.
همین تقاضا و محبوبیت بالا باعث شده تا مجموعه های مختلفی تحت عنوان شرکت خرمای مضافتی بم در این شهرستان و یا اطراف آن فعالیت داشته باشند.
صادرات خرمای مضافتی بم هیچ نوع محدودیت و یا عوارض گمرکی در ایران ندارد. همین که استانداردهای لازم را داشته باشد، با توجه به فاصله ی ایران تا کشور مقصد می توانید شرایط حمل و نقل آن را انتخاب نمایید.
در نهایت، از طریق خروج از گمرکات کشور و انجام اقداماتی تحت عنوان تشریفات گمرکی و اظهار کالا، این خرمای خوش طعم را به بازار هدف خود صادر نمایید.